"Громадянська позиція" висунула Гриценка кандидатом на виборах президента

11 сiчня 13:36

На з'їзді партії були 265 делегатів та більше 70 запрошених осіб.

 

На з'їзді партії "Громадянська позиція" прийняли рішення про висунення Анатолія Гриценка кандидатом на виборах президента. 11 січня відбувся XIII з'їзд політичної партії. Були присутні 265 делегатів та більше 70 запрошених осіб. Делегати були представлені від 22 регіональних організацій. У президію обрали Василя Макуха, Василя Туза та Анатолія Гриценка, повідомляє пре-служба "Громадянської позиції".

Вказується, що делегати розглянули три питання: про висунення кандидата на президентські вибори, про довибори Координаційної Ради партії та про довибори Ради партії.

"Для мене це честь та величезна відповідальність. Я знаю, як підняти країну та армію. Я не підпишу жодного популістського закону та міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни. Мені достатньо одного президентського терміну, щоб закласти фундамент. Від сьогоднішнього рішення залежить майбутнє країни", - сказав Гриценко.

Голову політичної сили "Альтернатива" Єгора Фірсова обрали членом Координаційної ради партії, а активістку Марину Соловйову обрали членом КРП повторно. Також до Ради партії обрали трьох людей від "Альтернативи" - Руслана Калініна, Дениса Каплунова та Олексія Мітасова.

Висування в президенти Гриценка підтримали партії "Хвиля" Віктора Чумака, "Альтернатива" Єгора Фірсова, "Європейська партія" Миколи Катеринчука, громадський рух "Рідна країна" Миколи Томенка.

Нагадаємо, що більшість українців вважають, що єдиним кандидатом у президенти від демократичних сил має стати лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко. Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології "Думки і погляди населення України: грудень 2018", опубліковані 20 грудня.