Гриценко запропонував провести перепис населення України

15 вересня 10:52

Якщо Україна відновить довіру громадян до держави і встановить справжню демократію, країна зможе стати успішною, вважає Гриценко.

 

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко запропонував провести перепис населення в Україні. Про це він розповів у рамках 15-ї щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Майбутнє покоління всього", організованої Фондом Віктора Пінчука.

"Ми навіть не знаємо, скільки людей тут живе, скільки у нас внутрішньо переміщених осіб, скільки пенсіонерів, скільки їм років і чого вони хочуть? Спочатку ми повинні провести перепис населення, щоб дізнатися, що потрібно для людей", - сказав Гриценко.

Він вважає, що якщо Україна відновить довіру громадян до держави і встановить справжню демократію, країна зможе досягти успіху, проте така робота буде дуже складною.

Моє бачення полягає у тому, що наша країна стане не просто одним з лідерів, а провідною країною Східної Європи, сказав він Твитнуть Поделиться

Гриценко також висловив бажання, щоб Україну поважали, і щоб країна стала такою, куди хочуть повертатися люди, не їхати, як сьогодні.

"Ми повинні захищати права, свободи та приватну власність. Ми повинні створити суд, який буде доступний кожному громадянину", - зазначив Гриценко, додавши, що команда розумних, моральних і професійних людей необхідна для того, щоб керувати країною.

У Мистецькому арсеналі в Києві триває 15-та щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Майбутнє покоління всього" (The Next Generation of Everything). Цьогорічна зустріч YES присвячена майбутньому та підготовці до прийдешніх критичних змін. Пряму трансляцію із форуму дивіться на DT.UA.