Гриценко закликав чотирьох кандидатів у президенти провести дебати

19 лютого 14:12

Лідер "Громадянської позиції" також підтвердив свою готовність взяти участь у дебатах в прямому ефірі.

 

Лідер політичної партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти України Анатолій Гриценко закликав кандидатів, які за даними соцопитувань мають шанс вийти у другий тур виборів, провести дебати у прямому ефірі. Політик зазначив, що готовий зі свою командою вийти на ці дебати та обговорити реальний план дій.

"Досить популізму й віртуальних виборів з віртуальними обіцянками, роздати всім усе, збільшити вдвічі, вчетверо чи вдесятеро. Сьогодні закликав кандидатів, які мають шанс вийти в другий тур – Тимошенко, Порошенка, Бойка, Зеленського – взяти участь у відкритих дебатах у прямому ефірі на центральних каналах. Зі своїми командами!", - сказав лідер "Громадянської позиції".

Нагадаємо, що раніше кандидати в президенти Анатолій Гриценко та Андрій Садовий провели передвиборчі дебати в ефірі "Радіо НВ".

Президентська кампанія в Україні офіційно стартувала 31 грудня 2018 року. Вибори глави держави призначено на 31 березня. DT.UA зібрало повний перелік усіх кандидатів на пост президента та коротку інформацію про них.

Детальніше про майбутні вибори та електоральну поведінку українців читайте в матеріалі Сергія Рахманіна "Отрута від усього" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".