"Гриценка забороняли запрошувати на ефіри і при тій, і при цій владі" — Єлізаров

15 травня 08:05

І він був не єдиним у списку.

 

Лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко був забороненим коментатором на телебаченні і при чинному президенті, і при попередньому, заявив генеральний директор каналу 3S.tv Павло Єлізаров в інтерв'ю головному редактору "Цензор.Нет" Юрію Бутусову.

"Було приблизно шість людей обмеження, кого не треба брати (в ролі коментаторів на телебаченні, - ред). ... Гриценка при всіх владах не можна було запрошувати – при тій, і при цій. Він довгожитель в цьому питанні", - розповів Єлізаров.

У той же час хто саме ставив обмеження на запрошення тих чи інших осіб, і хто виконував ці прохання він говорити відмовився.

Також він нагадав, що у свій час була заборона запрошувати на телебаченні у ролі коментатора і самого Юрія Бутусова під час подій на Донбасі в 2014 році.

"І президента не можна було запрошувати... коли він ще не був президентом", - додав у свою чергу Савік Шустер.

У продовження Єлізаров додав, що за порушення цих вказівок програму Савіка Шустера тричі вимикали з ефіру.

Нагадаємо, що під час президентської кампанії Анатолій Гриценко заявляв, що кандидати в президенти знаходяться в нерівних умовах, оскільки деякі не мають рівного доступу до ЗМІ. "Якщо б у мене було стільки медійних можливостей, як у Петра Олексійовича Порошенка, то в мене рейтинг був б раз у десять вище, ніж у нього", - заявив тоді Гриценко.