Гончарук взяв в штат радником ексдепутата БПП

09 листопада 20:32

Заліщук буде займатися підготовкою міжнародних зустрічей прем'єр-міністра.

 

Колишній народний депутат від партії "Блок Петра Порошенка" Світлана Заліщук стала штатним радником Прем'єр-міністра Олексія Гончарука з питань зовнішньої політики. Про це вона повідомила на сторінці у Facebook.

"Новий етап. З учорашнього дня офіційно працюю штатним радником Прем'єр-міністра України з питань зовнішньої політики.

З Олексієм Гончаруком ми дружили з домайданних часів. Вірю в наміри і цінності цієї людини. Хочу допомогти і посилити його на зовнішньополітичному фронті", - зазначила Заліщук.

За словами ексдепутата, протягом останніх трьох тижнів вони вже встигли провести з десяток міжнародних зустрічей. У команді прем'єра вона буде відповідати за підготовку його міжнародних зустрічей та міжнародних візитів в тісній координації з МЗС і віце-прем'єром Дмитром Кулебою.

"Моїми головними kpi будуть успішні контакти голови Уряду зі своїми візаві, міжнародними фінансовими інститутами та дипломатами, створення позитивних передумов для розвитку міжнародного співробітництва України, допомога в залученні інвестицій, сприяння ефективному економічному співробітництву між державами. Окремо виділю боротьбу за наше європейське майбутнє і енергетичну безпеку", – написала Заліщук.

Раніше повідомлялося про те, що президент Зеленський підписав указ, яким призначив новим радником президента американського юриста Ендрю Романа Мака.