Гончарук анонсував поповнення команди уряду в жовтні

14 вересня 10:54

"Наша команда зросте як мінімум вдвічі", - заявив прем'єр.

 

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук на Форумі YES у Києві повідомив про майбутнє поповнення команди уряду як мінімум вдвічі.

"Ця нова команда, яка зараз прийшла в уряд, і яка ще, насправді, посилюватиметься... Я не хочу анонсувати гучні призначення, але наступного місяця, на мою думку, наша команда зросте як мінімум вдвічі і посилиться такими ж молодими, чесними та професійними людьми", - заявив він.

Також під час свого виступу прем'єр підкреслив, що найкращою відповіддю на російську агресію є побудова успішної Української держави.

"Ми збираємося бути дуже прагматичними. Ми думаємо, що найкраща відповідь будь-якому агресорові – це наш власний успіх. І нам треба продемонструвати, що ми успішні", - зазначив глава уряду.

Він також додав, що РФ – найбільший сусід України, і треба усвідомити, як співіснувати з цією країною надалі. Кабінет міністрів концентруватиметься на тому, щоб максимально швидко зробити Україну успішною, заявив прем'єр, зазначивши, що це буде "асиметрична відповідь будь-якій агресії зараз".

За словами Гончарука, йому імпонує "прагматичний підхід", який демонструє в своїй політиці президент США Дональд Трамп і його адміністрація.

У четвер, 12 вересня, в Мистецькому Арсеналі почалася 16-а щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES). Тема форуму - "Щастя зараз". DT.UA є інформаційним медіа-партнером 16-й Щорічної зустрічі YES.

Детальніше про нові кадри у Кабміні читайте в матеріалі "Уряд на виріст" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".