Гриценко ніколи не був фігурантом кримінального провадження - Генпрокуратура

28 вересня 16:08

Проти політика не відкривали жодних кримінальних справ.

 

Генеральна прокуратура України підтвердила відсутність фактів кримінальних правопорушень у діяльності колишнього міністра оборони, лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка. Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідний документ із ГПУ.

За результатами опрацювання масиву даних Реєстру кримінальних проваджень, в яких містяться відомості про притягнення Гриценка Анатолія Степановича до кримінальної відповідальності в якості підозрюваного, обвинуваченого відсутні", - зазначили в ГПУ на запит юриста.

"Генеральна прокуратура України, офіційна письмова відповідь. Жодної підозри у скоєнні мною кримінального злочину не було і немає. Ще раз, для усіляких вінників, пашинських, чорноволів та інших порохоботів, які на каналах брешуть про злочини і кримінальні справи - одної підозри, не було і немає!", - прокоментував документ Гриценко.

Нагадаємо, що раніше деякі ЗМІ звинуватили колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка у розформування військової частини Повітряних Сил, що базувалася поблизу Кончи-Заспи Київської області та продажі її земель за заниженою вартістю. Сам політик назвав це політичною атакою, та повідомив, що база була розформована до його призначення на пост міністра оборони.