Гендиректор "1+1 медіа" звільнився і вийшов із бізнесу

20 серпня 15:15

Наступного тижня Ткаченко прийде знову, але вже на роботу в Раду.

 

Обраний народним депутатом генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко звільнився з посади голови медіахолдингу та вийшов із бізнесу повідомляє Liga.net.

"Свою частку в "плюсах" у 5% продаю інвестиційній компанії. Є хороша компанія, нарешті буду при грошах", - заявив Ткаченко на зустрічі з журналістами.

Інший бізнес Ткаченко передав в управління юридичній компанії, назвивати її новообраний депутат відмовився. За його словами, журналісти, які володіють частками холдингу і стали депутатами, також планують продати їх.

Олександр Ткаченко очолював медіахолдинг Ігоря Коломойського з 2008 року, він залишається почесними президентом телеканалу "1+1".

У зв'язку зі звільненням Ткаченка телегрупа "1+1 media" змінює структуру управління холдингу. До складу правління увійшли: керівниця 1+1 Digital Ганна Ткаченко, голова Shared Services Ярослав Пахольчук, керівник телевізійного бізнесу Максим Кривицький, гендиректор ТРК Студія 1+1 В'ячеслав Мієнко, фіндиректор Дмитро Тузов та директорка з маркетингових комунікацій Світлана Павелецька.

Ткаченко обраний до Верховної Ради нового скликання за списком пропрезидентської партії "Слуга народу" (дев'ятий номер). Він також вважається одним з кандидатів на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Як повідомлялося, раніше в "Слузі народу" визначилися з кандидатурами на місця керівників очільників парламентських комітетів і співкерівників фракції. Так, призначити головою гуманітарного та інформаційного комітету планують Олександра Ткаченка.

Крім цього, президент Володимир Зеленський планує звільнити Віталія Кличка з посади керівника Київської міської державної адміністрації та призначити на це місце Олександра Ткаченка. Кадрові зміни планували провести ще до парламентських виборів.