Екс-генпрокурор повідомив, в якій кримінальній справі фігурує

17 жовтня 01:32

Луценко вважає, що НАБУ намагається блоху видати за мамонта.

 

Колишній генпрокурор України Юрій Луценко пояснив, про що йдеться в кримінальному провадженні Національного антикорупційного бюро України, яке було розпочато проти нього. Про це він написав у своєму Facebook.

"Звичка моїх опонентів шукати бліх і видавати їх за мамонта - незмінна. Незважаючи на фанфари певних ЗМІ це справа НАБУ присвячена тому, що нібито я не виніс догану заступнику. Нічого не скажеш - масштабна справа", - написав Луценко, і додав до повідомлення фото скелета мамонта.

Раніше повідомлялося про те, що Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження проти колишнього генерального прокурора Юрія Луценка.

На початку жовтня Державне бюро розслідувань також відкрило кримінальне провадження стосовно Луценка за фактом можливого зловживання владою екс-генпрокурором. Пізніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що колишній генпрокурор Юрій Луценко мав зв'язки з ринком грального бізнесу. Сам Луценко заявив, що дізнався про справу зі ЗМІ.

Крім того, Окружний адміністративний суд Києва раніше відкрив провадження у справі за позовом колишнього столичного мера Леоніда Черновецького проти генерального прокурора Юрія Луценка.