Єфремов сподівається на співпрацю з Кожем'якіним, як із Кириленком

07 грудня 11:44

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається на конструктивну роботу з новим керівництвом фракції "БЮТ-Батьківщина".

 

"Ви знаєте, відбулися зміни, і Івана Григоровича Кириленка звільнено з посади керівника фракції БЮТ, і на його місце призначено Андрія Кожем'якіна. Я хотів би, насамперед, подякувати Івану Григоровичу за спільну тривалу роботу, у нас були різні ситуації, але ми намагалися зробити все можливе для того, щоб налагодити конструктивний діалог між фракціями у Верховній Раді і сприяти нормальній роботі парламенту", - сказав на прес-конференції в середу О.Єфремов.

Він підкреслив: "Я дуже сподіваюся, що у нас такі ж конструктивні відносини залишаться і з Андрієм Кожем'якіним. Ми давно знаємо один одного. У нас хороші особистісні відносини, і я сподіваюся, що це також накладе свій відбиток на спільну конструктивну роботу фракції всередині парламенту на благо розвитку нашого парламентаризму".

"Я думаю, що у нас будуть все-таки конструктивні відносини. Сподіваюся, принаймні на це. Зі свого боку ми будемо робити все можливе для цього", - підкреслив О.Єфремов.

Як повідомлялося, сьогодні, 7 грудня, на засіданні парламенту було офіційно оголошено, що народний депутат України А.Кожем'якін обраний головою фракції «БЮТ-Батьківщина» замість І.Кириленка.