Дружина Луценка заявила, що проти її чоловіка хочуть порушити ще одну кримінальну справу

09 листопада 09:12

Проти екс-міністра МВС Юрія Луценка хочуть порушити ще одну кримінальну справу. Про це заявила дружина Ю.Луценка Ірина Луценко.

 

«Сьогоднішній свідок сказав, що його було викликано до прокуратури щодо іншої кримінальної справи стосовно Юрія Луценка, яка стосується його каденції. Готується нова кримінальна справа», - зазначила вона.

Нагадаємо, Ю.Луценка було затримано 26 грудня 2010 року. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

29 грудня 2010 року екс-міністру пред'явлено звинувачення за епізодом у справі про отруєння третього президента України Віктора Ющенка. Як повідомив його адвокат, зі справи про отруєння екс-президента виділено окремий епізод, за яким порушено кримінальну справу і Ю.Луценку пред'явлено звинувачення за статтею 364 частини 3 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

17 травня Генеральна прокуратура України направила кримінальну справу проти колишнього міністра внутрішніх справ України Ю.Луценка з обвинувальним висновком до Печерського районного суду для розгляду по суті.