ДБР заперечило отримання справ проти Януковича

09 сiчня 16:07

Мова йде про провадження щодо "Межигір'я" та Сухолуччя.

 

Державне бюро розслідувань заперечує факт передачі йому проваджень, які стосуються колишнього президента Віктора Януковича, зокрема епізодів про заволодіння Януковичем резиденцією "Межигір'я", а також справи про заволодіння ним же мисливськими угіддями в Сухолуччі.

"Сьогодні низка засобів масової інформації, з посиланням на джерело у САП, повідомили про те, що Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура передали до Державного бюро розслідувань близько 50 кримінальних справ стосовно екс-президента-втікача Віктора Януковича. … Дана інформація не відповідає дійсності. Вказані кримінальні провадження до Державного бюро розслідувань не передавались", - завили у прес-службі ДБР, вказавши саме провадження щодо екс-президента.

Вранці видання "Українські новини" повідомило, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро передали в Державне бюро розслідувань приблизно 50 справ, у тому числі щодо колишнього президента Віктора Януковича.