ЦВК прийняла вже 11 протоколів з мокрими печатками

22 квiтня 18:29

Засідання комісії завершиться тільки після прийому останнього з доставлених до ЦВК протоколів окружкомів.

 

Центральна виборча комісія (ЦВК) вже прийняла протоколи з мокрими печатками про підсумки голосування окружних виборчкомів 11 територіальних виборчих округів. Про це повідомляє прес-служба ЦВК на своїй сторінці у Facebook.

Вказується, що після перерви в засіданні ЦВК продовжила прийняття та оголошення протоколів окружкомів.

"Для розгляду та подальшого опрацювання було прийнято протоколи про підсумки повторного голосування окружних виборчих комісій п'яти територіальних виборчих округів: № 51 (Донецька область), № 105 (Луганська область), № 169 (Харківська область), № 198 (Черкаська область), № 214 (місто Київ)", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні близько 13:00 стало відомо, що Центрвиборчком розпочав прийом протоколів з мокрими печатками.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Центрвиборчком опрацював вже 99% електронних протоколів, за Зеленського проголосували 73,23% виборців, за Порошенка - 24,45%. Порошенко вже привітав Зеленського з перемогою, а також пообіцяв не йти з політики і захищати національні інтереси України та досягнення його команди за п'ять років президентського терміну.

Глава міжнародних спостерігачів від Європейського парламенту Ребекка Хармс заявила про те, що другий тур виборів президента України відбувся мирно й відповідно до встановлених норм.

Детальніше про президентську кампанію читайте в спецтемі DT.UA "Вибори-2019".