Чиновник, якого вигнав з наради Зеленський, планує подати на нього в суд

17 липня 04:16

Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок планує подати в суд на Президента України

 

Конфлікт бориспільського чиновника, якого прилюдно принизила перша особа держави, з президентом загрожує перерости в юридичну площину.

Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок планує у п'ятницю, 19 липня, подати в суд на президента України Володимира Зеленського з-за образу честі та гідності.

"Планую подавати (у суд - ред.) 100%. Збираюся у п'ятницю (19 липня - ред.) в Печерський або Оболонський суд - в залежності від того, де працює людина, або де проживає", - повідомив Годунок, передає УНН.

За його словами, зараз готується позовна заява про образу честі і гідності.

Вимагати секретар міської ради планує 1 гривню компенсації моральної шкоди, публічних вибачень, а також сприяння Президента "в будівництві об'їзної дороги, дитячого садка, школи та лікарні".

Нагадаємо, 10 липня в ході робочої наради в Борисполі Київської області Президент України Володимир Зеленський вигнав з наради секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка, назвавши його "розбійником".

Після того Годунок зробив заяву, що буде подавати в суд.

У Борисполі Зеленський також представив нового керівника Київської обласної державної адміністрації Михайла Бно-Айрияна, , який є одногрупником першого номера у списку політичної партії "Слуга народу" Дмитра Разумкова.