Богомолець відмовилася від місця в уряді

27 лютого 10:20

Призначити прем'єр-міністра, склад уряду і прийняти програму діяльності Кабінету міністрів народні депутати мають намір у четвер.

 

Лікар Ольга Богомолець, яка надавала медичну допомогу потерпілим на Майдані, відмовилася від посади віце-прем'єра з гуманітарних питань у новому уряді.

"Я, Ольга Богомолець, сьогодні вночі відмовилася від запропонованої мені посади віце-прем'єра з гуманітарних питань у новому уряді. Повідомляю всім, що і надалі буду виконувати свою роботу необхідну людям на Майданах України та максимально сприяти єдності нашої держави", - написала Богомолець на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook у четвер, 27 лютого.

Нагадаємо, напередодні увечері на Майдані Незалежності у Києві зі сцени було оголошено склад нового уряду. Так, Верховній Раді було запропоновано затвердити на посаді прем'єр-міністра голову фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка. Богомолець пропонувалося призначити віце-прем'єром з питань гуманітарної політики.

Призначити прем'єр-міністра, склад уряду і прийняти програму діяльності Кабінету міністрів народні депутати мають намір у четвер. Ці питання стоять останніми на порядку денному 27 лютого. !zn

Читайте також:

В "УДАРі" розраховують, що у парламентській коаліції буде 250-260 депутатів

Міндоходів можуть розформувати

Тягнибок заявив, що не увійде до складу Кабміну