Близький до Азарова бізнесмен викинувся з вікна в Києві - ЗМІ

26 листопада 19:27

Сотуленко викинувся з вікна власної квартири в центрі Києва, залишивши передсмертну записку.

 

Ігор Сотуленко, якого пов'язують з бізнес-групою колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова, покінчив життя самогубством, повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

При цьому ТСН повідомляє, що міліція Києва підтвердила, що Сотуленко викинувся з вікна власної квартири в центрі Києва вчора, 25 листопада, о сьомій ранку, залишивши передсмертну записку.

Сотуленко раніше був головою наглядової ради "Укрексімбанку", членом наглядової ради "Ощадбанку", а також володів великою автотрейдинговою компанією.

За інформацією ТСН, у вересні 2014 року Печерський суд Києва постановив стягнути з Ігоря Сотуленка і його компаній ТОВ "Автоінтернешнл Метрополіс" (АІМ), ПАТ "Завод комунального машинобудування" 375 млн грн боргів. Бізнесмен намагався протягом майже року перевести цю справу в суд міжнародної юрисдикції, щоб ця справа розглядалася за законодавством Кіпру. Однак, 1 липня 2015 року Верховний суд України відмовив у задоволенні позовної заяви.

Читайте також: Головну роль у детективній історії про неправдоподібні самогубства грає Ахметов - Newsweek

Раніше за схожих обставин покінчив з життям член Партії регіонів Михайло Чечетов – він вистрибнув з вікна власної квартири. Інший соратник Азарова Олександр Пеклушенко застрелився в березні поточного року.