Автобус із зображенням Сталіна у Севастополі так і не з'явився

07 листопада 13:37

У Севастополі так і не розпочалася широко анонсована акція "Автобус Перемоги", під час якої транспортний засіб - автобус чи тролейбус - повинні були обклеїти зображенням Сталіна і параду на Червоній площі в Москві у листопаді 1941 року.

 

Як стало відомо кримським журналістам, маршрутне таксі, найняте куратором заходу Борисом Рожиним, так і не вийшло на міські дороги за маршрутом № 95. Водій був звільнений із підприємства, на якому працював до минулої п'ятниці, повідомили нам у диспетчерській.

"Організатори були проти зйомки обклеювання машини: мовляв, тільки телеканал "Інтер" допущений, як «найбільш об'єктивний і правдивий канал нашої країни». Тримали в таємниці місце і час обклеювання. Коли ми їх знайшли, власник рекламного агентства, який робив рекламу, погрожував порозбивати камери тощо. Всі вони турбувались про те, аби не потрапили в кадр номер машини і їхні обличчя. Номери ж білі були, а не жовті, як належить. А водій, з'ясувалося, звільнився напередодні - і тепер безробітний, незаконне таксі по місту. Точніше, навіть не таксі, оскільки маршрутка досі не вийшла. І вийде навряд чи", - повідомили очевидці газеті «Сегодня».

Проте Борис Рожин запевняє, що все нормально - автобус повинен вийти в рейс, бо про це йому повідомили у тій самій диспетчерській.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилася інформація, що автобуси з зображенням Сталіна вже їздять містом.