Аваков пояснив придбання вілли в Італії за € 774 тисячі

28 лютого 11:34

Дружина міністра вирішила облаштувати в будівлі готель.

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що віллу в Італії, якою володіє його компанія, для свого туристичного проекту використовує його дружина Інна. Зокрема мова йде про "міні-готель".

"Це один із туристичних бізнес-проектів, якими опікується дружина в Італії, в рамках роботи в італійській компанії", – зазначив Аваков у коментарі "Українській правді".

Зокрема міністр заявив, що мова йде про приміщення під міні-готель, "придбане за кредитні кошти і за участю коштів капіталу компанії "Авіталія".

При тому, за словами Авакова, цим проектом його дружина займається більше 1,5 років, а старт його роботи заплановано на 2019 рік.

"Це один із декількох туристичних бізнесів, якими займається дружина. Легально, офіційно, транспарентно і в цьому немає ніякої сенсації", – запевнив міністр.

Нагадаємо, за інформацією журналістів видання "Наші гроші" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в 2017 році став власником вілли на узбережжі Середземного моря в Італії через фірму "Ferdico S. R. L", яку поглинула його фірма "Avitalia S. R. L". Приблизна вартість нерухомості, яка перейшла у власність фірми міністра, становить близько 774 тис. євро.

Згідно з декларацією Авакова за 2017 рік, поданій міністром 26 лютого 2018 року, міністр є одноосібним власником італійської фірми "Avitalia S. R. L" (100%).