Ар'єв: Медчастина СІЗО використовується тільки для показухи і Тимошенко

15 грудня 06:59

Медчастина, в якій знаходиться екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, використовується не для лікування, а для показухи. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України Володимир Ар'єв.

 

За повідомленням народного депутата, медичний корпус, в якому знаходиться Тимошенко, було нещодавно побудовано за фінансової допомоги європейських організацій і він використовується владою не для лікування ув'язнених, а для «показухи».

«Усім, хто обговорює "камеру" Тимошенко. Висловлюсь коротко. По-перше, на відео - медчастина, а не камера. Там умови завжди були кращими. Справжню камеру ЮВТ ніхто в YouTube не виклав. Посоромилися?
По-друге, на іншому відео - щойно збудований за допомогою європейських інституцій жіночий корпус. Але досі використовується тільки для показухи - нікого не утримують. Тому адміністрація СІЗО збрехала про умови утримання Тимошенко (ну не міг же оператор потрапити туди без дозволу начальства). Офіційно заявляю про брехню пана Шейкіна - начальника СІЗО.
По-третє, поставте собі питання - ви хотіли б собі в оселю це приміщення "з кондиціонером, душем і кахлями"?», - написав Ар'єв.

Нагадаємо, що раніше Державна пенітенціарна служба виклала на своєму сайті фото палати Тимошенко, в якому особливу увагу було акцентовано на наявності кондиціонера, душа і телевізора.

Потім в Youtube з'явився ролик з відео з палати Тимошенко.