Американці знайшли в маєтку бін Ладена великий порноархів

13 травня 18:35

В маєтку, де переховувався Усама бін Ладен, американські військові виявили архів порнографічної продукції. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела в керівництві США.

 

Підбірка складається, в основному, з відеофільмів на сучасних електронних носіях. Обсяг архіву співрозмовники Reuters охарактеризували як "досить великий". Більше докладної інформації про характер виявлених відеоматеріалів немає.

До цих пір не встановлено, де саме в будинку була виявлена ​​порнографія. Отже, не можна стверджувати напевно, що купував або дивився фільми для дорослих саме У.бін Ладен.

Неясно також, яким чином хтось з мешканців маєтка в Абботтабаде отримав доступ до порнографії.

Раніше повідомлялося, що в будівлі не було доступу в інтернет. Зокрема, передбачається, що електронною поштою У.бін Ладен користувався за допомогою кур'єрів, передаючи їм повідомлення на знімних носіях.

Джерела також зазначали, що в ході операцій співробітники спецназу часто стикаються з архівами порнографії.

Як повідомлялося, глава міжнародної терористичної мережі "Аль-Каїда" У.бін Ладен був убитий в Пакистані в ніч на 2 травня в ході операції спецназу ВМС США.

В маєтку, де він переховувався, американці знайшли велику кількість носіїв інформації, з якими в даний час працюють спецслужби.