Ахметов навідався до Кабміну Яценюка пізно ввечері - ЗМІ

24 березня 13:38

Відомий український олігарх провів приватну зустріч з Прем'єр-міністром, припускає відомий журналіст.

 

23 березня автомобіль відомого українського олігарха Ріната Ахметова було помічено біля будівлі Кабінету Міністрів.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook київський журналіст Михайло Ткач, Ахметов, імовірно, провів у Кабміні більше двох годин, залишивши його лише пізно ввечері в 21:50.

"Донецький бізнесмен Ахметов знадобився Прем'єр-міністру України або Прем'єр-міністр України знадобився Ахметову?", - задається питанням автор публікації.

Більше двох годин в Кабміні. На фото мерседес Ахметова сьогодні о 21:50 залишає Кабінет міністрів. Донецький бізнесмен Ахм...

Опубліковано Михайлом Ткачем 23 березня 2016 р.

Цілі та деталі пізнього візиту олігарха до Кабінету Міністрів будуть розглядатись у новому випуску телепроекту "Схеми", на якому працюэ Ткач.

Нагадаємо, що ZN.UA стало відомо про те, що президента Петро Порошенка зацікавив "план Медведчука", згідно з яким Ахметов і Бойко мають очолити ОРДЛО. Ідея полягає в тому, щоб замість проросійських терористів контроль над захопленою територією взяли люди, які влаштовують і Москву, і Київ.

У Ахметова прокоментували цю інформацію, назвавши її "чутками". Однак при цьому в повідомленні прес-служби олігарха підкреслили, що він "готовий на все, щоб зупинити війну". Зі свого боку, Бойко також прокоментував своє можливе призначення до ОРДЛО, зазначивши, що веде "консультації з владою про те, щоб допомогти імплементувати Мінські угоди, припинити конфлікт".

Детальніше про можливість того, що Бойко і Ахметов очолять ОРДЛО, читайте у статті Сергія Рахманіна "Ходіння по мінському полю" у свіжому номері тижневика "Дзеркало тижня. Україна".