Адвокати: Тимошенко не надають належної медичної допомоги

06 жовтня 13:39

За весь час незаконного перебування у слідчому ізоляторі екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не отримала належної медичної допомоги, і це призвело до погіршення стану її здоров'я. Про це заявив адвокат Ю.Тимошенко Микола Сірий.

 

«Незаконно перебувати під вартою щодня - це не просто. І перебуваючи в такому стані, безперечно, Ю.Тимошенко не дуже добре себе фізично відчуває, і стан здоров'я її дещо погіршився», - сказав М.Сірий.

У свою чергу, адвокат Юрій Сухов додав, що захист поки не має ніякої інформації про можливість перенесення дати оголошення вироку судом за результатом розгляду справи Ю.Тимошенко.

«У нас немає такої інформації. Взагалі не відомо, яка буде ситуація щодо участі в цьому засіданні інших осіб, окрім журналістів, тому що це рішення, його незаконність, навіть вже піднімалося у Верховній Раді. Це чергове незаконне рішення у цій справі», - зазначив Ю.Сухов.

«Ця справа слухається у відкритому режимі судового розгляду і не може бути ніяких штучних обмежень для доступу всіх бажаючих до зали судового засідання», - резюмував М.Сірий.