Адміністративний суд «дозволив» розгін демонстрацій

11 жовтня 09:57

Окружний адміністративний суд Києва заборонив проведення масових акцій у центральній частині Києва 11-12 жовтня. Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

 

"Вчора, 10 жовтня, о 21:00 Окружний адміністративний суд Києва за позовом Київської міської адміністрації заборонив проведення масових заходів у центральній частині міста 11-12 жовтня", - йдеться в повідомленні партії з посиланням на постанову суду.

Згідно з повідомленням, Київміськадміністрація направила позов до суду після того, як опозиційні сили подали заявки на проведення масових акцій у центрі Києва.

Згідно з рішенням суду, забороняється проведення акцій у центрі міста (вул.Хрещатик, вул.Інститутська, вул.Грушевського, вул.Шовковична, вул.Лютеранська, Майдан Незалежності, Європейська площа).

На думку представників партії, у даній ситуації мова йде не про інтереси національної безпеки, а про те, щоб не дати громадянам зібратися у дні, коли буде виноситися вирок Юлії Тимошенко.

"Батьківщина" наголосила, що опозиція має намір провести свої акції незалежно від рішення суду.

Нагадаємо, у центрі столиці на Хрещатику проходять мітинги прихильників і противників Ю. Тимошенко, вирок якій зачитує Печерський райсуд Києва.
Зараз суддя Печерського суду Родіон Кірєєв оголошує вирок Ю.Тимошенко.