Справу про вбивство екс-президента ФК «Шахтар» передано до суду

17 грудня 18:02

Генеральна прокуратура України закінчила розслідування в кримінальній справі за обвинуваченням у вбивстві екс-президента ФК «Шахтар» Ахатя Брагіна, повідомили в прес-службі ГПУ...

 

Генеральна прокуратура України закінчила розслідування в кримінальній справі за обвинуваченням у вбивстві екс-президента ФК «Шахтар» Ахатя Брагіна, повідомили в прес-службі ГПУ.

Згідно з повідомленням, головне управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ завершило розслідування за обвинуваченням одного з членів злочинного угруповання у вчиненні 15 жовтня 1995 року вбивства із застосуванням вибухового пристрою генерального директора фірми «Люкс», президента ФК «Шахтар» А.Брагіна, а також інших людей.

Підозрюваний був затриманий у Греції і виданий правоохоронним органам України. «Кримінальну справу направлено для розгляду по суті у Ворошиловський районний суд Донецька», — повідомили в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, вибух на донецькому стадіоні стався 15 жовтня 1995 року. Внаслідок трагедії загинули вісім осіб, серед них — колишній президент футбольного клубу «Шахтар» А.Брагін і кілька людей з його охорони. Після смерті А.Брагіна новим президентом ФК «Шахтар» став Рінат Ахметов.