Спочатку відпустили, тепер шукають — як вітру в полі

26 жовтня 15:26

Екс-пасинка Дмитра Фірташа Сергія Калиновського днями можуть оголосити в міжнародний розшук. Про це повідомив заступник начальника відділу Інтерполу Андрій Некрутов в інтерв’ю «5 каналу»...

 

Екс-пасинка Дмитра Фірташа Сергія Калиновського днями можуть оголосити в міжнародний розшук. Про це повідомив заступник начальника відділу Інтерполу Андрій Некрутов в інтерв’ю «5 каналу». За його словами, організація лише зараз одержала відповідні документи від київської міліції, хоча інформація про втечу Калиновського за кордон з’явилася ще місяць тому.

За словами виконувача обов’язків міністра внутрішніх справ Михайла Корнієнка, нині справа Калиновського знаходиться у прокуратурі. «Після того як він зник, було обрано запобіжний захід — арешт. І відразу його було оголошено в місцевий розшук, а потім міждержавний (у країнах СНД)», — зазначив він.

Корнієнко повідомив, що МВС має у своєму розпорядженні оперативну інформацію стосовно місця перебування Калиновського, але не зміг підтвердити, чи знаходиться він в Ізраїлі.

Як відомо, навесні внаслідок ДТП із Калиновським загинуло двоє осіб. Сам він після місяця перебування у приватній клініці зник.