ПРОБЛЕМИ ВНУТРІШНЬОЇ БЕЗПЕКИ

29 серпня 00:00

Генеральний прокурор Святослав Піскун звертає увагу на низьку ефективність заходів щодо виявлення корупції та службових зловживань у правоохоронних органах...

 

Генеральний прокурор Святослав Піскун звертає увагу на низьку ефективність заходів щодо виявлення корупції та службових зловживань у правоохоронних органах. Про це він заявив, заслухавши звіти про результати проведених органами прокуратури перевірок стану дотримання законодавства по боротьбі з корупцією і службовими зловживаннями в органах влади, повідомляє прес-служба Генпрокуратури. С.Піскун доручив відповідним працівникам апарату Генпрокуратури додатково вивчити матеріали, які надійшли до прокуратури з цього приводу.

Отже, нарешті й у прокуратурі звернули увагу на те, що будь-якому громадянину нашої держави завжди було добре відомо. У вересні на розширеному засіданні колегії Генпрокуратури планується розглянути результати перевірок і додаткового вивчення цього питання при участі керівників правоохоронних органів, міністерств і відомств. До порядку денного засідання також включені питання дотримання законодавства стосовно розгляду скарг і звернень громадян.