ОБВИНУВАЧЕНИЙ В УБИВСТВІ ПЛУТАЄТЬСЯ У ВЛАСНИХ СВІДЧЕННЯХ

05 квiтня 00:00

Судовий допит Юрія Вередюка, обвинуваченого в убивстві директора слов’янської телекомпанії «ТОР» Ігоря Александрова, виявив розбіжності з його зізнаннями, зробленими раніше...

 

Судовий допит Юрія Вередюка, обвинуваченого в убивстві директора слов’янської телекомпанії «ТОР» Ігоря Александрова, виявив розбіжності з його зізнаннями, зробленими раніше.

Як повідомляє українська неурядова організація «Інститут масової інформації», після оприлюднення свідчень підсудного на 15-ти допитах, проведених під час досудового розслідування, у середу — другий день судового засідання — Ю.Вередюк почав відповідати на запитання судді, прокурора і захисників.

За даними ІМІ, обвинувачений плутається у показаннях, розказуючи про те, як він завдав першого удару жертві. Крім того, обвинувачений відмовляється від свідчень, які він давав у присутності заступника генпрокурора України Сергія Винокурова.

На запитання судді Івана Корчистого, що робив обвинувачений з 1 по 3 липня (до нападу на І.Александрова), він заявив, що «збирав пляшки», аби прогодуватися. Ця відповідь, за повідомленням ІМІ, викликала подив учасників судового процесу, оскільки раніше Ю.Вередюк говорив, що 1 липня одержав задаток від замовника «Михайлича» — 2000 гривень. Підсудний також не зміг відповісти на запитання прокурора, навіщо потрібно було добивати жертву, яка після першого удару знепритомніла, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».