АПАРАТ БІЛЬШАЄ

04 жовтня 00:00

Уряд України збільшив граничну чисельність працівників апарату Вищого господарського суду України, а також апарату апеляційних і місцевих господарських судів на 1294 чоловіка...

 

Уряд України збільшив граничну чисельність працівників апарату Вищого господарського суду України, а також апарату апеляційних і місцевих господарських судів на 1294 чоловіка. Це визначено розпорядженням Кабінету міністрів від 26 вересня, прийнятим на виконання указу Президента від 30 травня 2002 року «Про створення Житомирського та Запорізького апеляційних господарських судів і внесення змін у мережу і кількісний склад суддів господарських судів України», повідомило агентство «Інтерфакс-Україна».

Відповідно до документа, гранична чисельність апарату Вищого господарського суду України буде збільшена на 25 чоловік, апарату апеляційних і місцевих господарських судів — відповідно на 342 і 927 службовців. У зв’язку з цим Міністерству фінансів України доручено передбачити в проекті держбюджету України, починаючи з 2003 року, витрати на утримання Вищого господарського суду України, апеляційних і місцевих господарських судів з урахуванням поетапного збільшення граничної чисельності працівників їхнього апарату відповідно до цього документа і реальних можливостей держбюджету.