ДВАНАДЦЯТЬ ВЕЛИКИХ І ОДИН МАЛЕНЬКИЙ

Автор : Андрій Борис
18 травня 00:00

Рівно стільки апельсинів міститься в одній пачці апельсинового соку «Сандора Голд». Сьогодні саме він — беззастережний лідер продажів у сегменті високоякісних натуральних соків...

 

Рівно стільки апельсинів міститься в одній пачці апельсинового соку «Сандора Голд». Сьогодні саме він — беззастережний лідер продажів у сегменті високоякісних натуральних соків. Торік, приміром, було реалізовано 2,5 мільйона літрів цього чудового напою. А щомісяця з воріт миколаївського заводу виходить понад 5 млн. пакетів високоякісних натуральних соків, нектарів, напоїв, які містять сік. При цьому практично з коліс вони потрапляють у роздрібну мережу, бо попит на них постійно зростає.

Чим же пояснити таку всенародну любов до соків саме цієї торгової марки?

Нові технології — нова якість

По-перше, вся продукція ТОВ «Сандора» виробляється лише з натуральної сировини.

По-друге, якості найвищого рівня вдалося досягти завдяки використанню новітніх технологій. Натуральні соки і нектари торгової марки «Сандора Голд» виготовляють з високоякісних заморожених концентратів американської компанії «Каргілл» — світового лідера в цій галузі. А серія «Сандора Класік» випускається в основному за традиційними рецептами, але з використанням сучасних технологій і устаткування. На відміну від звичних колись скляних банок, ці соки розливаються в сучасну шведську упаковку «Тетра Пак», тому смак і поживні властивості зберігаються значно краще. Для виготовлення цих густих і духмяних соків використовують добірні плоди, вирощені в екологічно чистих районах півдня України.

По-третє, компанія постійно розширює асортимент (а він і так чималий — понад 70 позицій) і прагне створити замкнутий цикл виготовлення соків. Це дає можливість фахівцям «Сандори» контролювати всі стадії виробництва. Завдяки цьому ще вище буде піднято планку якості. Дуже важливі кроки в цьому напрямку вже зроблено.

Налагоджено власне переробне виробництво. Після запуску цеху томатної продукції вже нинішнього року запрацюють лінії з переробки кісточкових і зерняткових плодів: яблук, груш, персиків, абрикосів. У планах підприємства — випуск високоякісних овочевих соків. Створюється власна виробнича база для заготівлі сокових напівфабрикатів. Дочірнє підприємство «Сандора-Агро» веде селекційну роботу і займається вирощуванням високоякісної сировини на родючих угіддях Криму, Миколаївської, Вінницької, Херсонської областей.

Торік «Сандора» придбала торгову марку «Дар», завдяки чому було розширено асортимент готової продукції. Зросли й обсяги продажу. «Новий дар» за досить короткий час уже став переможцем багатьох конкурсів і навіть занесений до «Національного реєстру найкращих товарів України». Незабаром на прилавках магазинів з’являться і новинки від торгової марки «Новий дар» — це лінія подвійних соків: «Лимон-лайм», «Апельсин-яблуко», «Манго-ананас», «Червона смородина-виноград».

Що в імені тобі моєму

Є ще одна причина купувати саме соки торгової марки «Сандора».

Пригадайте, як часто ви, завітавши до магазину, розгублено розглядали вітрину з безліччю виклично ошатних «дринків», «нектарів», «натуральних» і «не натуральних» соків? Що вибрати? Але це ще півбіди, а як уникнути обману? Адже скільки разів ви, намагаючись заощадити, купували відверту підробку. Ситуація ускладнюється ще й тим, що сьогодні на українському ринку в сегменті нектарів і напоїв цілковитий безлад. Межі між нектаром (вміст натурального соку — мінімум 25%) і фруктовим напоєм (від 5 — 10% соку) стерті. У цьому і причина наших частих розчарувань. Але проблему можна розв’язати, якщо купувати продукцію лише тієї торгової марки, якій ви довіряєте, або ж купувати соки високої цінової категорії — тут проколи трапляються рідше. А краще поєднувати і те, й те. Ідеальний варіант — продукція компанії «Сандора».

Багато п’єш — здоровішим будеш

Чому ще ми п’ємо соки «Сандора»? «Тому, що хочеться», — пролунає відповідь. Правильно, а хочеться тому, що організм гостро відчуває брак необхідних йому корисних речовин і сигналізує нам про це. А ми знаємо, що завдяки унікальній технології виготовлення цих соків у них збережено повністю весь спектр натуральних речовин, які містяться у свіжому плоді.

Відкрийте пакет апельсинового соку «Сандора Голд» — уже аромат цитрусових здатний поліпшити настрій. А що казати про цілющі властивості самого соку. Лише склянка може на 90% задовольнити середньодобову потребу людини у вітаміні С (не забувайте, якщо ви викурюєте пачку сигарет щодня, потреба у вітаміні С збільшується вдвічі — 120 мг замість 60). Крім того, цей напій містить багато вітамінів А і В, без яких неможливе нормальне функціонування нервової і серцево-судинної систем. Здавна апельсиновим і лимонним соками лікували ревматизм, їх вживали і як профілактичний засіб від чуми й отрут. Лікарі Давнього Єгипту використовували їх у своїй практиці. А в Китаї апельсинові плантації культивувалися ще за 2200 років до нашої ери.

Не менш популярний і корисний яблучний сік. Особливо якщо це сік «Сандора», де збережено максимум корисних компонентів. Яблука містять близько 300 біологічно активних речовин, з-поміж яких слід насамперед назвати вітамін С, калій, кальцій, фосфор, залізо, натрій. Недаремно під світові угіддя яблунь відведено понад 5 млн. гектарів. Там, де не ростуть апельсини, кожне друге плодове дерево — яблуня, а понад 20% світового врожаю цих фруктів іде на виробництво соку. Незабаром «Сандора» потішить шанувальників цього продукту новинкою — соком із червоних сортів яблук.

Справжня скарбниця цілющих і поживних речовин — грейпфрутовий сік серії «Сандора Голд». Поруч із вітаміном С — найкращим союзником імунної системи, — він містить багато біофлавоноїдов. Вони в 20 разів збільшують вплив вітаміну С на організм, що найблаготворнішим чином позначається, зокрема, на діяльності судинної системи.

А густий сливовий сік із м’якоттю серії «Сандора Класік» надзвичайно багатий на кальцій. Він забезпечує нормальний ріст і стан кістяка, піклується про міцність зубів і забезпечує повноцінний сон. Інший важливий елемент — фосфор — необхідний для нормального функціонування нервової системи. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вам допоможе вишневий нектар серії «Сандора Голд». Кремнієва кислота, наявна в ньому — ворог целюліту, — подбає про пругкість сполучних тканин і допоможе уникнути передчасного в’янення шкіри. Крім того, магній поліпшує обмін речовин, а кальцій — кровопостачання.

Постскриптум

Не лише ті з нас, хто шанує власне здоров’я, зробили свій вибір на користь саме цих соків, а й авторитетні члени журі різноманітних дегустаційних конкурсів.

Тільки на міжнародній виставці Food&Drinks’2000 соки торгових марок «Сандора Голд» і «Сандора Класік» одержали шість найвищих нагород (4 — золоті та 2 — срібні), а журі AlkoSoft’2000 відзначило продукцію компанії трьома золотими кубками і дипломом.

Впровадження системи управління якістю, що базується на найжорсткіших міжнародних стандартах і вимогах, також дало свої плоди. «Сандора» стала переможцем 5-го Національного конкурсу якості в номінації «Малі і середні підприємства». Вона є також членом Української асоціації якості та Клубу лідерів якості.

Отже, вибирайте краще!