З Києва через Одесу до Тель-Авіву буде літати "Роза вітрів"

14 травня 04:22

Авіакомпанія "Роза Вітрів"(WINDROSE) відкрила продаж квитків на регулярні рейси Київ-Одеса і Одеса-Тель-Авів.

 

Безвіз для українців сколихнув конкуруючі авіакомпанії різних країн і змусив уважніше придивитися до України. Результатом стало збільшена кількість рейсів в різних напрямках. Пасажирська авіація в Україні потихеньку повертає свої позиції перевізника, а не транспорту для обраних. При цьому внутрішні авіакомпанії успішно конкурують з іноземними.

Авіакомпанія "Роза Вітрів"(WINDROSE) відкрила продаж квитків на регулярні рейси Київ-Одеса і Одеса-Тель-Авів, які будуть виконуватися з 4 липня по 29 серпня включно, повідомляє Avianews.com

Частота польотів складе два рази на тиждень: по четвергах і неділях. Для обслуговування обох маршрутів буде використовуватися літак в режимі естафети.

Повітряне судно буде вилітати вранці з Києва в Одесу, далі слідувати з Одеси до Тель-Авіву, а потім повертатися до Одеси і здійснювати рейс у Київ в післяобідній або вечірній час.

Мінімальна вартість авіаквитків економ-класу Київ-Одеса, яка доступна в системах бронювання, починається від 1200 грн. в одну сторону або від 2400 грн. в обидві сторони.

Квитки Одеса-Тель-Авів продаються за ціною від 5600 грн. в одну сторону і від 7800 грн. в обидві сторони. У вартість включене перевезення ручної поклажі вагою до 5 кг і габаритами до 55х40х20 см, а також багаж вагою до 23 кг.

Заявку "Рози Вітрів" на виконання рейсів Одеса-Тель-Авів комісія Державіаслужби схвалила 26 квітня, дозволивши авіаперевізнику здійснювати польоти з частотою три рази на тиждень.

WINDROSE - українська чартерна авіакомпанія, головним напрямком діяльності якої до цього часу була організація і проведення корпоративних, туристичних та VIP-рейсів. Базовим аеропортом WINDROSE є Київський міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Як і планувалося понад рік тому, в аеропорту "Бориспіль" проводилася масштабна реконструкція та будівництво терміналів. І зараз в міжнародному аеропорту "Бориспіль" почав працювати термінал F. В 2018 році аеропорт "Бориспіль" збільшив пасажиропотік на 19% - до 12,6 млн чол. і чекає 14%-го зростання пасажиропотоку в 2019 році, що буде відповідати 19%-му зростанню за минулий рік.