Влада Києва пропонує "Укрпошті" варіант для переміщення відділення з центру міста

19 липня 16:02

Відділення може переїхати на вулицю Богдана Хмельницького.

 

АТ "Укрпошта" Департамент комунальної власності Києва запропонував альтернативні варіанти для переїзду відділення 01030 на вулицю Богдана Хмельницького, 44. Про це заявили в прес-службі Київради.

Наголошується, що під час зустрічей з представниками "Укрпошти" Київрада пропонував розмістити поштове відділення в наявних вільних приміщеннях комунальної власності на правах оренди.

"При цьому було підтверджено, що ці приміщення повинні бути аналогічної площі, розташовані біля вулиці Б. Хмельницького, 44, а в разі необхідності ремонту, він буде здійснено за рахунок балансоутримувача.

Зокрема, було запропоновано приміщення за адресою: вул. Б. Хмельницького, 26-28/55г, вул. Володимирська, 51а, - йдеться в повідомленні.

У Київраді додають, що за результатами огляду запропонованих приміщень представник "Укрпошти" не висловив згоди або відмови від запропонованих варіантів.

"Зараз з урахуванням необхідності забезпечення жителів району поштовими послугами з максимальною територіальною зручністю робота по вирішенню питання пошуку відповідного приміщення АТ "Укрпошта" триває", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд міста Києва завершив розгляд справи щодо скасування перебудови стаціонарних відділень "Укрпошти" в сільській місцевості.