Укрзалізниця планує запустити ще два маршрути зі Львова до Польщі

05 грудня 21:14

УЗ з 8 грудня запускає безпересадочний вагон в польський Вроцлав.

 

Укрзалізниця запускає з 8 грудня безпересадочний вагон, який курсуватиме у складі поїздів №749/51-52/750, сполученням Київ-Вроцлав. Про це повідомив в. о. голови правління УЗ Євген Кравцов.

За його словами, з Києва вагон відправлятиметься о 14:07, прибуватиме до Вроцлава - о 11:25 на наступний день. У зворотному напрямку вагон буде виїжджати о 16:30 та прибуватиме до Києва о 17:14 на наступний день. У новому році передбачено 40 міжнародних поїздів, з яких 20 - у напрямку країн Євросоюзу.

Також у Мінінфраструктури планують відновити ще два маршрути в Польщу. Зокрема, мова йде про маршрути Перемишль – Мальховіце – Нижанковичі (Львівська область), а також Люблін – Львів.

Відзначимо, за 11 місяців цього року "Укрзалізниця" перевезла 389,1 тис. пасажирів, у країни ЄС - це майже в 2 рази перевищує відповідні показники минулого року, в цілому перевезли на 184 тис. пасажирів більше.

Раніше повідомлялося, що УЗ відкрила сервіс онлайн-продажу квитків на "новорічні" поїзда. У результаті великого напливу бажаючий придбати е-квитки, сервер "Укрзалізниці" ліг.