"Укрпошта" і "Нова Пошта" опублікували графіки роботи на новорічні свята

26 грудня 10:51

Низка відділень "Укрпошти" буде працювати без вихідних.

 

Найбільші українські поштові оператори "Укрпошта" та "Нова Пошта" розповіли, як будуть працювати в період новорічних свят, при цьому на своїх сайтах опублікували графіки роботи.

До 30 грудня відділення "Нової Пошти" будуть працювати у звичайному режимі, а 31 грудня - по суботньому графіком, до 18:00. 1 та 7 січня оголошені вихідними днями для всіх співробітників компанії.

А от державна "Укрпошта" буде працювати також 1 і 7 січня, але не всі відділення. 1-го січня будуть відкриті 16 чергових відділень по Україні, а 7 січня - 19. У Києві, наприклад, це відділення на Хрещатику, вулиці Митрополита Андрея Шептицького, Повітрофлотському проспекті і на Центральному залізничному вокзалі. Останнє буде доступним цілодобово з перервою у 45 хвилин з 23:30 до 00:15. З повним списком чергових відділень можна ознайомитися на сайті поштового оператора.

Нагадаємо, що "Укрпошта" досягла згоди з Пенсійним фондом України по доставці та виплаті пенсій. Також державне підприємство офіційно припиняє оптимізацію поштових відділень у селах. Найближчим часом планується відновити роботу більш 50 відділень.