У Києві сьогодні знову протестуватимуть підприємці

01 лютого 07:19

У Києві сьогодні підприємці ринку «Торговий дім «Святошин», Всеукраїнська профспілка працівників малого та середнього бізнесу «Столиця-Регіони» і Центральний штаб порятунку українського підприємництва проводять одноденний страйк.

 

Як повідомляє прес-служба організаторів акції, мітинг пройде в рамках всеукраїнської акції протесту проти незаконних перевірок контролюючих органів і «беззаконня» адміністрацій ринків.Вимоги страйкового комітету: припинити незаконні перевірки (податкової, ВБЕЗ, товариством захисту прав споживачів), зупинити безпідставне підвищення орендної плати підприємцям, «здирство» неправомірних додаткових платежів з боку адміністрації ринку.За результатами акції буде прийнято рішення про початок безстрокового страйку підприємцями ринку «Торговий Дім «Святошин».

Крім того, сьогодні пройде акція протесту підприємців у Львові. На мітингу планується оприлюднити факти переслідування підприємців і озвучити вимоги до влади.Нагадаємо, у кінці листопада у столиці та деяких інших містах України проходили масові протести підприємців проти прийняття нового Податкового кодексу.