У фінал конкурсу на посаду голови ДФС пройшло 12 кандидатів

22 квiтня 16:03

Серед них тимчасовий в. о. голови Фіскальної служби і екс-заступник міністра фінансів.

 

Комісія Міністерства фінансів відібрало заявки 12 з 67 кандидатів у фінал конкурсу на посаду глави Державної фіскальної служби (ДФС).

У четвер, 23 квітня, відбудеться публічне заслуховування претендентів, за підсумками якого Мінфін подасть прем'єр-міністру від трьох до п'яти пропозицій. Під час заслуховування кожному з претендентів поставлять по три однакових запитання, повідомила заступник міністра фінансів Олена Макеєва.

У фінал конкурсу пройшли: виконуючий обов'язки голови ГФС Максим Мокляк, екс-заступник міністра фінансів Денис Фудашкін, голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Роман Насиров, члени цього комітету Оксана Продан і Ніна Южаніна, а також Геннадій Васюков, Віктор Гладун, Дмитро Деревицький, Юлія Дроговоз, Андрій Коломієць, Олексій Любченко, Ігор Петрашко, чиї посади не уточнюються.

Читайте також: Голова "Укрспирту" викрадений з лікарні - ДФС

20 квітня Мінфін опублікував список кандидатів на посаду голови Державної фіскальної служби. Заявки на участь у конкурсі подали 67 осіб. До цього, 23 березня, Кабмін прийняв відставку голови Державної фіскальної служби Білоуса, про яку той попросив самостійно.