У Чернівцях зупиняють роботу котелень

04 березня 20:06

Влада вирішила, що температура повітря вже достатньо прогрілася.

 

У Чернівцях у зв'язку з підвищенням денної температури до 10 градусів тепла мерія прийняла рішення зупинити частину котелень міста, інформує прес-служба мерії.

"Як повідомили в КП Чернівцітеплокомуненерго, у зв'язку з зростанням температури зовнішнього повітря (вище 10С) з 11:00 здійснена зупинка всіх котелень, крім: Дитяча лікарня (Буковинська, 4); Будинок дитини (Щербанюк, 2) Пологовий будинок (Гребінки, 16-а) ДНЗ 36 (Р. Артемовського, 36)", - йдеться в повідомленні.

За даними синоптиків, в Києві тиждень з 4 по 8 березня буде теплим, але з періодичними дощами і поривчастим вітром. Температура повітря поступово підвищуватиметься, від + 4 + 6 градусів до + 8 + 14 градусів. За попередніми прогнозами, пік тепла доведеться на 7-8 березня, 9-10 березня похолодає на 3-7 градусів.

Відзначимо, що опалювальний сезон в Україні традиційно триває до 15 квітня. Львівський бабак Маруся спрогнозувала ранню весну. Чотирирічна самка прокинулася сама, а 15 лютого своєї тіні не побачила, а відповідно, за народними прикметами, це означає, що зима довго не затягнеться.