Суд скасував рішення щодо заборони Рожковій виконувати свої обов'язки

23 вересня 16:36

Рішення суду може бути оскаржене протягом 30 днів.

 

Київський апеляційний суд скасував рішення Баришівського райсуду про заборону першій заступниці голови НБУ Катерині Рожковій виконувати посадові обов'язки. Про це повідомляє прес-служба НБУ.

"Сьогодні (23 вересня - ред.) Київський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу Національного банку і прийняв окреме рішення, що стосується судді Баришівського райсуду Київської області Коваленко К. В. Національний банк вітає рішення суду апеляційної інстанції, адже воно повністю відповідає законодавству України. В своїй апеляційній скарзі Нацбанк вказав на грубі порушення норм процесуального і матеріального права, які допустив суд першої інстанції, прийнявши своє рішення", - йдеться в повідомленні.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття і може бути оскаржена в касаційному порядку у Верховному Суді протягом 30 днів.

Нагадаємо, що Нацбанк повідомив про чергову спробу заборонити першій заступниці голови Катерині Рожковій виконувати покладені на неї посадові обов'язки.