Ryanair почне польоти з України із 3 вересня

29 серпня 11:17

Перший рейс буде в Берлін.

 

Найбільший європейський бюджетний авіаперевізник Ryanair з наступного понеділка, 3 вересня, запустить новий рейс з Києва до Берліну (Шенефельд). Про це повідомила прес-служба міжнародного аеропорту "Бориспіль".

"3 вересня 2018 року в аеропорту "Бориспіль" відбудеться запуск першого рейсу авіакомпанії Ryanair "Київ-Бориспіль - Берлін-Шенефельд", - йдеться в повідомленні.

За маршрутом авіакомпанія буде здійснювати чотири рейси на тиждень.

З урахуванням рейсу в польський Бидгощ, Ryanair пропонує польоти з Києва в шість міст Польщі (Варшава, Гданськ, Краків, Вроцлав, Познань) і по одному напряму до Німеччини (Берлін), Іспанії (Барселона), Литви (Вільнюс), Словаччини (Братислава), Великобританії (Лондон) та Швеції (Стокгольм), а також по два напрямки зі Львова до Німеччини (Дюссельдорф, Меммінген) та Польщі (Варшава, Краків) та одне – у Великобританію (Лондон).

Повідомлялося, що 6 квітня Ryanair оголосив про запуск рейсу з Києва до Берліна з 3 вересня. "Це буде перший маршрут Ryanair в/з України. Польоти розпочнуться на два місяці раніше, ніж спочатку планувалося", - заявив керівник відділу комунікацій Ryanair Робін Кайлі.