Приватбанк буде продавати нерухомість на "голландському" аукціоні

24 липня 12:44

Держбанк хоче продавати нерухомість із застосуванням механізму зниження ціни під час аукціону.

 

Державний Приватбанк оголосив про початок нового сезону продажу власної нерухомості, в якому не тільки знизив початкову вартість об'єктів, але планує проводити "голландські" аукціони. Про це повідомляє Укрінформ.

"Приватбанк, крім традиційних, планує здійснювати продаж нерухомості з застосуванням механізму "голандських" аукціонів, які передбачають зниження ціни продажу в ході торгів. Найближчим часом такі аукціони відбудуться по об'єктах, погодженим правлінням банку", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, Приватбанк відкриває новий сезон продажу нерухомості і знижує початкові ціни продажу на власні об'єкти нерухомого майна (квартири, нежитлові приміщення, паркінги та інші об'єкти майже у всіх регіонах України), які виставлені на реалізацію на електронних торгових майданчиках LOT.PB і OpenMarket (ДП СЕТІВ).

Зниження цін на нерухомість, згідно з прийнятим правлінням банку рішення, заплановано по великій кількості непрофільних активів, що призведе до прискорення реалізації об'єктів, які не використовуються в операційній діяльності Приватбанку.