Прем'єр Гончарук анонсував великий інвестиційний форум в Маріуполі

15 вересня 07:40

На форумі планується представити сфери, в які варто інвестувати

 

Маріуполь може стати в найближчому майбутньому великою платформою для зустрічі ділових людей: уряд планує тут проведення ділового форуму.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про наміри влади провести 29 жовтня великий інвестиційний форум у Маріуполі (Донецька обл.). таким чином він підтвердив слова президента Зеленського про це форумі, сказані в липні.

Про це він сказав у ході щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"29 жовтня ми плануємо провести в Маріуполі великий інвестиційний форум", - сказав Гончарук.

За його словами, на форумі планується представити сфери, в які варто інвестувати.

Прем'єр-міністр наголосив на тому, що нині завдання уряду полягає в тому, щоб максимально знизити ризики для інвесторів, які не побояться зайти в Україну.

Як повідомлялося, XVI щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" тривала з 12 по 14 вересня 2019 року в Києві. Понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн беруть участь у конференції, організованій Ялтинською європейською стратегією (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Нагадаємо, що в червні під час поїздки в Маріуполь Володимир Зеленський зазначив важливість розвитку інфраструктури регіону, заявивши, що найближчим часом будуть "інвестиційні вливання в інфраструктуру Донбасу".

Як повідомлялося, Європейський союз готовий приєднатися до відновлення і розвитку територій Донецької та Луганської областей, звільнених від контролю підтримуваних Росією бойовиків.