Наглядова рада "Нафтогазу" має намір оновити склад правління

19 березня 17:41

Проте пропонується залишити Андрія Коболєва на посаді голови НАКу.

 

Спостережна рада НАК "Нафтогаз України" запропонувала уряду оновлений склад правління, в якому пропонується залишити главою НАК Андрія Коболєва. Про це свідчать дані з адресованого уряду листа НАК, який має в своєму розпорядженні ЕП.

"Цим листом повідомляємо про нашу пропозицію зберегти поточний кількісний склад правління", - наголошується в документі.

Проте було запропоновано припинити повноваження членів правління Олега Прохоренка та Юрія Колбушкіна.

Персональний склад правління за пропозицією НАК:

Голова правління - Андрій Коболєв.

Перший заступник голови правління - Сергій Перелому.

Заступник голови правління - Сергій Коновець.

Члени правління - Ярослав Теклюк, Андрій Хоменко, Микола Гавриленко.

Читайте також: "Нафтогаз" розповів про надходження до держбюджету від перемоги над "Газпромом"

6 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що Кабмін всупереч рішенню Наглядової ради НАК "Нафтогаз України" вирішив не продовжувати контракт з Андрієм Коболєвим і оголосити конкурс на заміщення посади голови правління "Нафтогазу".

Термін дії контракту з топ-менеджментом НАК сливає 22 березня, і наглядова рада компанії ухвалила рішення про продовження контракту з Коболєвим на три роки. Гройсман неодноразово заявляв, що вважає зарплати керівництва "Нафтогазу" занадто високими.

Детальніше про плани спостережної ради "Нафтогазу", а також ознайомиться з відповідним документом можна в матеріалі Наталки Прудкої "Наглядова рада "Нафтогазу" вважає, що голова НАК має отримувати не менше 10 млн грн на місяць".