Хто з України виступить сьогодні у Давосі: онлайн трансляція

23 сiчня 11:10

Форум триватиме до 25 січня.

 

На швейцарському гірськолижному курорті Давос триває 47-й Всесвітній економічний форум під загальною назвою "Глобалізація 4.0: формування глобальної архітектури в епоху четвертої промислової революції". У форумі беруть участь близько трьох тисяч осіб, серед яких є й українці.

У третій день ВЕФ виступить президент української асоціації IT, співзасновник компанії і член ради директорів SoftServe Тарас Кіцмей і віце-президент компанії Digital Excellenceа Євгенія Роман обговорять конфіденційність в епоху цифрових технологій. Вони виступлять на панелі "Зробимо планету знову великою: зарядка відновлювальною енергією".

На панелі "Мізки і зерно: рушійна сила світової економіки XXI століття" виступить міністр фінансів Оксана Маркарова

Ще буде бліц-опитування, яке проведе Ендрю Нейл із BBC з мером Києва Віталієм Кличком і його братом Володимиром.

У середу розпочався робочий візит президента України Петра Порошенка до Швейцарії для участі у щорічному Всесвітньому економічному форумі. "Глава держави візьме участь у сесії на тему "Стратегічний прогноз по Центральній і Східній Європі" та проведе низку двосторонніх зустрічей з керівниками міжнародних організацій, світовими лідерами, а також представниками провідних ділових кіл світу", - розповіли на Банковій.

Візит Порошенка на ВЕФ триватиме два дні: 23-24 січня.

Сам Форум триватиме до 25 січня.

Читайте також: У Давосі назвали суму всіх боргів у світі

Нагадаємо, що близько трьох тисяч учасників з бізнесу, урядів, громадянського суспільства, мистецтва, культури і засобів масової інформації зібралися у швейцарському гірському місті Давос для участі в 47-му Всесвітньому економічному форумі, який присвячений деяким з найбільш гострих глобальних проблем. Редакція DT.UA зібрала всі ключові моменти, які обговорять на ВЕФ-2019.