Бельгійська компанія придбала два глиновидобувних підприємства в Україні

21 травня 21:12

Sibelco Group купила два підприємства в Україні.

 

Світовий виробник широкого спектру мінералів для різних секторів промисловості - компанія Sibelco Group - купила дві українські глиновидобувні компанії - ТОВ "Євромінерал Україна" та ПРАТ "Курдюмовський завод кислототривких виробів". Про це повідомляє прес-служба компанії INTEGRITES, яка була юридичним радником Sibelco під час транзакції.

"Придбання українських підприємств, які офіційно стали частиною Sibelco, допомогло компанії зміцнити свої позиції на регіональному ринку і розширити доступ до сировинних покладів", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Sibelco Group - міжнародний виробник промислових мінералів з головним офісом в Бельгії. До складу Sibelco входить понад 170 виробничих об'єктів в більш ніж 30 країнах.

Читайте також: Без електропостачання досі залишаються понад 40 населених пунктів

Раніше повідомлялося про те, що в програмі прем'єр-міністра Дениса Шмигаля немає згадки про розвиток промисловості в Україні. За даними Держстату, за січень-березень 2020 року обсяги промислового виробництва в Україні скоротилися на 5,1% порівняно з аналогічним періодом 2019 року. У березні падіння склало 7,7% порівняно з березнем 2019 року.