Автобусний лоукостер FlixВus анонсував запуск рейсів в Україні

11 червня 15:13

На 2019 рік заплановані перевезення в Німеччину, Польщу, Чехію, Австрію та Угорщину.

 

Європейський автобусний лоукостер FlixВus запустить внутрішні рейси в Україні до кінця року. Про це було оголошено на прес-конференції з нагоди початку роботи компанії в Україні.

Перші рейси з України FlixВus запустив в 2016 році. У березні 2017-го було зареєстровано ТОВ "Фликсбус Україна" з офісом у Мукачево. Наприкінці року компанія запатентувала в Україні торгову марку FlixВus.

З 2018 року основний партнер компанії в Україні - перевізник EuroClub. Зараз він продає щомісяця 4000 місць на п'яти лініях в Австрію, Німеччину та Польщу. Це приблизно 20 заповнених автобусів. Поки вони не брендовані у фірмовий зелений колір, але скоро компанія обіцяє перефарбувати автобуси в спеціальну "українську" ліврею.

Зараз проект доступний в п'яти українських містах: Києві, Львові, Рівному, Житомирі та Ужгороді. На прес-конференції 11 червня FlixВus заявила про посилення присутності. У 2019 році стартують рейси з трьох нових міст: Дніпра, Харкова, Одеси.

Внутрішні рейси за маршрутом слідування, наприклад, з Харкова і Дніпра через Київ до Львова, планують відкрити до кінця року.

В 2019 році компанією заплановано здійснення автобусних перевезень в Німеччину, Польщу, Чехію, Австрію та Угорщину. Маршрути будуть здійснюватися з Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львова.

Раніше повідомлялося, що найближчим часом на український ринок планує вийти найбільший оператор автобусних перевезень в Європі - компанія FlixBus.