Авіакомпанія Ryanair ввела спеціальні ціни на квитки для допомоги пасажирам Wizz Air

17 липня 23:16

Квитки в одну сторону, з Києва, і ціна їх для такого випадку - мінімальна.

 

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air повідомила про скасування частини рейсів з Києва з 3 по 20 серпня 2019 року. Багато пасажирів опинилися в складній ситуації: вони забронювали квитки, а рейс скасували.

Авіакомпанія Ryanair, за погодженням з колегами, ввела спеціальні "рятувальні" ціни на квитки з Києва в одну сторону, щоб допомогти пасажирам скасованих рейсів Wizz Air.

Про це повідомляє передає Європейська правда з посиланням на avianews.com.

Відзначається, що вартість таких квитків в одну сторону - від 24,99 євро.

Пропозиція лоукосту стосується перельотів з Києва до Берліна, Братислави, Кракова і Варшави, які будуть виконуватися в серпні. Забронювати квитки за спеціальною ціною можна буде до кінця дня 19 липня.

Як відомо, лоукост Wizz Air зменшив частоту польотів на 17 маршрутах з Києва з-за затримок з поставками нових літаків.

Скасовуються рейси з української столиці: у Варшаву, Будапешт, Меммінген, Кельн - по понеділках і п'ятницях, Біллунн і Бремен - по вівторках, Берлін, Франкфурт - по середах і суботах, Гамбург - по середах.

По четвергах - у Ригу, Ганновер; в Ларнаку - по суботах; по вівторках і неділях - до Відня; по неділях - до Кракова, Братиславу та Копенгаген.

Wizz Air особливо активно увійшла в Україну в 2019 році - кількість рейсів і напрямів лоукосту постійно збільшувалася. Фахівці називали такий стан справ свідчить про стабільності ситації в країні. Скасування такої великої кількості рейсів в найнапруженіший літній період може виявитися тривожним дзвіночком, незважаючи на офіційні версії.