Зйомки "Місія неможлива 7" у Венеції відклали через коронавірус

25 лютого 12:00

Членам знімальної групи дозволили повернутися додому.

 

Студія Paramount прийняла рішення відкласти зйомки фільму "Місія неможлива 7" у Венеції після спалаху коронавірусу. Як повідомляє Deadline, влада Італії тимчасово ввела заборону на масові збори.

Наголошується, що кількість тих, хто заразився в Італії досягла 229 осіб, країна стала четвертою за кількістю заражених після Китаю, Японії і Південної Кореї.

У студії заявили про те, що зйомки "Місія нездійсненна 7" у Венеції повинні були проходити протягом трьох тижнів. Разом з тим, план зйомок вирішили змінити для того, щоб гарантувати безпеку членів знімальної групи, а також через те, що влада Італії ввела обмеження на проведення масових заходів. На який час припинені зйомки, поки неясно. Paramount обіцяє стежити за розвитком ситуації. На час відстрочки членам знімальної групи дозволили повернутися додому.

"Місія неможлива 7" повинна вийти в прокат 23 липня 2021 року. Шість фільмів франшизи принесли Paramount 3,51 мільярда доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Спалах коронавірусу зареєстровано на півночі Італії. Більшість випадків захворювання – понад 170 - зафіксовані в Ломбардії. Інфіковані є також у Венето, Емілії, Романії, П'ємонті, Лаціо і Римі.

Через спалах вірусу влада Італії прийняла рішення скасувати масові заходи. Зокрема, Венеціанський карнавал, вистави в міланському театрі "Ла Скала" і футбольні матчі серії А.

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Італії, ДПСУ доручили проводити посилену перевірку пасажирів, котрі прибувають з цієї країни.

Через спалаху коронавіруса українське консульство в Мілані призупинило прийом громадян.

Детальніше про готовність Україні протистояти коронавирусу COVID-19 читайте у матеріалі Ольги Дмитричевої "Санітарний контроль" для ZN.UA.