YouTube назвав найпопулярніші відео 2017 року в Україні і світі

06 грудня 12:41

найпопулярнішим музичним відео року в Україні виявився кліп групи "Грибы" на пісню "Тает лед".

 

Відеохостинг YouTube підвів підсумки року і назвав найпопулярніші відео в Україні та світі, повідомляє прес-служба Google.

Перше місце серед музичних відео зайняв кліп на пісню "Тает лед" українського гурту "Грибы". На другому місці розмістився кліп групи "Время и стекло" на пісню "На стиле", а замикає трійку лідерів Luis Fonsi з піснею Despacito.

Серед музичних кліпів найпопулярнішими виявилися серія мультсеріалу "Маша і ведмідь" під назвою "Спи, моя радість, засни!", повнометражний фільм "Слуга народу" і епізод мультсеріалу "Фіксики" під назвою "Шоколад".

Як наголошується, найпопулярніші відео 2017 року в світі були відібрані на основі кількості і часу переглядів, кількості пересилань, коментарів, лайків і т. д. У сумі 10 найпопулярніших трендових відео в світі року набрали більше 633 мільйонів переглядів.

Перше місце за кількістю переглядів серед музичних відео у світі зайняв ролик Until We Will Become Dust - Oyster Masked, на другому місці – кліп Еда Ширана на пісню Shape Of You | Kyle Hanagami Choreography, а на третьому ролик Ping Pong Trick Shots 3.

Найпопулярнішим кліпом в світі став кліп на пісню Despacito, на другому місці знову опинився Ед Ширан і пісня Shape Of You, на цей раз офіційна версія кліпу, а замикають трійку лідерів J Balvin і Willy William з піснею Mi Gente.

У минулому році найпопулярнішим кліпом в Україні став ролик групи "Ленинград" на пісню "Экспонат".