Warner Bros. готує спін-офф "Аквамена" - ЗМІ

10 лютого 04:30

Новий фільм розповість про страшних рептилій тренчів.

 

Студія Warner Bros. має намір зняти спін-офф фільму "Аквамен", який розповідає про страшних напівлюдях-рептиліях тренчів. Як повідомляє The Hollywood Reporter, сценарій нової картини напишуть Ноа Гарднер і Ейдан Фіцджеральд.

Як підкреслює видання, "Аквамен" став першим фільмом за коміксами DC, якому вдалося зібрати більше мільярда доларів у прокаті, тому не дивно, що Warner Bros. хоче розширити всесвіт картини. Разом з тим, переговори про сиквел фільму поки не йдуть, зате студія готує спін-офф. Ніхто з акторського складу оригінального "Аквамена" у спин-оффі не з'явиться.

Фільм отримав назву "Западина", він розповість про тренчів, які атакували Аквамена і Міру під час їхньої подорожі за тризубом Атлана. Тренчи живуть у Западині і можуть підніматися вище тільки вночі.

Раніше студія Marvel Entertainment опублікувала перший трейлер фільму "Капітан Марвел". Режисерами картини виступили Анна Боден і Райан Флек, а головну роль у ній зіграла Брі Ларсон. Фільм розповість про пілота військово-повітряних сил Керол Денверс, яка отримує надприродні здібності внаслідок контакту з расою інопланетян.