Вийшов перший трейлер нового серіалу "Всі жінки відьми"

18 травня 13:25

Серіал стартує вже цієї осені.

 

Канал The CW на своєму каналі на YouTube опублікував трейлер серіалу "Всі жінки відьми", який стане перезапуском шоу, що виходило з 1998 по 2006 рік. Як і оригінальна версія, серіал розповість про трьох сестер, які після смерті своєї матері дізналися про свої магічні здібності. Прем'єра серіалу запланована вже на осінь.

На відміну від оригінального серіалу, у новому шоу спочатку про існування одна одної будуть знати тільки дві сестри, а третя знайде їх вже після смерті матері. Крім того, у нових серіях сестер звуть Мейсі, Мел і Меггі, а не Фібі, Прю і Пайпер, як у першому "Всі жінки відьми".

Головні ролі в новому серіалі виконали Мелоне Діас, Меделін Манток і Сара Джеффрі. Шоураннер - Дженні Снайдер Урман (серіали "Царство" і "Беверлі-Хіллз 90210: Нове покоління").

Раніше повідомлялося про те, що серіал "Розповідь служниці" отримав основні нагороди премії "Еммі". Кращою актрисою в драматичному серіалі визнана Елізабет Мосс, яка зіграла головну роль у "Розповідь служниці". Серіал також отримав нагороди за кращу режисуру, кращий сценарій драматичного серіалу і кращу актрису другого плану (Енн Даун).