Вийшов перший трейлер фільму "Валеріан і місто тисячі планет" Люка Бессона

10 листопада 17:46

Фільм вийде на екрани в липні 2017 року.

 

Студія Europa на своєму каналі на YouTube опублікувала перший трейлер "Валеріан і місто тисячі планет", режисером якого виступив Люк Бессон. В основу сюжету фільму покладено французький комікс "Валеріан".

2700 рік, Валеріан і Лорелин - космічні спецагенти, які за службовим обов'язком впутались в сумнівну справу і стали мимовільними учасниками то міжгалактичного змови, то афери найхимерніших мешканців планети Альфа, де живуть тисячі мешканців різних світів з усіх куточків галактики.

У фільмі знялися Кара Делевінь, Ітан Хоук, Джон Гудман, Дейн ДеХаан, Клайв Оуен, Рутгер Хауер, Ріанна та інші.

Комікс видавався у Франції з 1967 по 2010 рік. Головні герої, брюнет Валер'ян і його рудоволоса супутниця Лорелін подорожували у часі і просторі. Сильний, сміливий і добрий герой в компанії сексапільної і дуже розумної дівчини переживали різні пригоди, ну а сам комікс вплинув на подальший розвиток фантастики. Сліди "Валер'яна і Лорелін" можна знайти в різних фільмах - від "Зоряних воєн" до "П'ятого елемента" і "Аватара".

Раніше повідомлялося про те, що кінокомпанія Люка Бессона зніме фільм про катастрофу російського підводного човна "Курськ".